Aicina apmeklēt konferenci par angioveģetodistoniju

PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES KONFERENCE
ANGIOVEĢETODISTONIJA – TĀS DIAGNOSTIKA UN ĀRSTĒŠANA
 
Organizē:
RSU Psihosomatikas un psihoterapijas katedra un klīnika
RSU Tālākizglītības fakultāte
Latvijas Pediatru asociācija
Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācija
Latvijas Psihosomatikas un psihoterapijas asociācija
A/S “Olainfarm”
 
2017.gada 17.maijā
Rīgas Stradiņa universitātes Aulā, Dzirciema ielā 16
Sākums plkst. 12:00, reģistrācija no plkst. 11:00
 

Laiks Ilgums Docētājs Tēma
11:00-12:00 60 min   Reģistrācija
12:00-12:10 10 min Prof.Gunta Ancāne Atklāšana ar uzrunu dalībniekiem
12:10-12:30 20 min Dr.Dace Krūmiņa Angioveģetodistonijas un somatoformu traucējumu klasifikācijas un etiopatoģenēzes jautājumi
12:30-12:50 20 min Dr.Oļegs Pļesunovs Angioveģetodistonija un somatoformie traucējumi mūsdienu neirozinātņu skatījumā
12:50-13:10 20 min Dr.Līga Kozlovska Angioveģetodistonijas diferenciālā diagnoze ģimenes ārsta praksē. Klīnisko gadījumu analīze
13:10-13:30 20 min Prof.Guntis Bahs Angioveģetodistonijas (somatoformu traucējumu) pacienti internista skatījumā
13:30-13:45 15 min Prof.G.Ancāne un Prof.G.Bahs Diskusija
13:45-14:15 30 min   Kafijas pauze
14:15-14:35 20 min Prof.Ilze Grope Angioveģetodistonijas (somatoformu traucējumu) problēma pediatra skatījumā
14:35-14:55 20 min Prof.Ingūna Lubaua  Klīniskās problēmas bērnu kardiologa praksē angioveģetodistonijas gadījumā
14:55-15:15 20 min Dr.Mārcis Zeibārts Farmakoterapija angioveģetodistonijas gadījumā
15:30-15:50 20 min Dr.Sandra Vestermane
 
Autonomā kardio-vaskulārā līdzsvara atgūšanas iespējas ar psiho-fizioloģiskām metodēm
15:50-16:05 15 min Prof. I.Grope un dr. M.Zeibārts Diskusija
16:05-16:35 30 min   Kafijas pauze
16:35-16:55 20 min Dr.Dita Baumane-Auza  Mākslas terapija emocionālu traucējumu mazināšanā angioveģetodistonijas pacientiem
16:55-17:15 20 min Dr.Solveiga Rudmieze Rehabilitācijas iespējas, tehnoloģiju izvēle un fizisko aktivitāšu nozīme pacientiem ar somatoformiem traucējumiem
17:15-17:35 20 min Doc. Artūrs Utināns Pieci trauksmes veidi angioveģetodistonijas (somatoformu traucējumu) gadījumā
17:35-17:55 20 min Režisors Pēteris Krilovs un aktieri Klīnisko gadījumu ilustrācija
17:55-18:10 15 min Dr.D.Baumane-Auza un dr.S.Rudmieze Diskusija
18:10-18:30 20 min Prof.Gunta Ancāne Kopsavilkums
18:30-19:10 40 min   Vakariņas
 
KONFERENCE BEZ DALĪBAS MAKSAS
MĒRĶAUDITORIJA:  ģimenes ārsti un citas ārstniecības personas, visi interesenti
REĢISTRĒŠANĀS:  elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu bit.ly/psihosomatika_lv
 
PIEZĪMES:
Apliecība tiks izsniegta konferences noslēgumā – pēc pēdējās lekcijas!
Programma apstiprināta Latvijas Ārstu biedrībā
 
 
 


 
Atpakaļ